Hjertelig velkommen til Stillness in Motion

|

Velkommen til en optimal kombinasjon av yoga og kroppsvekt trening!

 Vi skal avlaste, stabilisere, forsterke, flyte og mye mer. Vi kombinerer en praksis fra hjertet (yoga – ditt anker) med en smart måte å komme i form på! Praktiser aller helst på tom mage. Drikk rimelig med vann underveis.



PLAN:
Det legges opp til at du fullfører en modul per praksis. Forslaget på tidsplan er mellom 2 og 3 moduler per uke, og du er da ferdig etter 20 dager.

Du kan velge om du vil praktisere hele modulen i èn video, slik at du får deg en praksis uten å måtte trykke deg videre til neste steg. Denne videoen ligger alltid på toppen av hver modul. Under videoen som inneholder hele modulen, ligger programmet oppdelt med én øvelse eller ett fokus i hver video. Det er viktig informasjon under hver video, så spesielt dersom du er nybegynner, anbefales det å gå steg for steg. Hver modul har varighet 30-60 minutter, med følgende struktur:


A. Check-in og oppvarming


B. Hoved del


C. Avspenning




Er DU dedikert til å følge denne planen? Da kan jeg love deg at du får en god verktøykasse og en masse kunnskap du kan ta med deg videre for å utvikle din egen praksis! Hvis du følger den tiltenkte planen i dette kurset, vil du komme deg gjennom på 20 uker, og etter 20 uker kan vi garantere at du har forandret deg mye.

TIDSPLAN 20 DAGER

En modul pr dag: DAG 1: Modul 1 (59 min)



DAG 3: Modul 2 (30 min)



DAG 6: Modul 3 (64 min)



DAG 8: Modul 4 (53 min)



DAG 11: Modul 5 (35 min)



DAG 13: Modul 6 (62 min)



DAG 16: Modul 7 (53 min)



DAG 18: Modul 8 (56 min)



DAG 20: Modul 9 (59 min)


Velkommen til vårt treningsprogram for fysisk styrke og balanse i kropp og sjel. Programmet er laget av en venn og samarbeidspartner av SinnSyn, Kenneth Mortensen.